Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van het CreditsApp-platform (“Platform”) en alle inhoud, diensten en/of producten die beschikbaar zijn op of via het Platform (gezamenlijk de “CreditsApp-service”).

De CreditsApp-service wordt u aangeboden op voorwaarde dat u akkoord gaat met alle hierin vervatte voorwaarden en alle andere bedieningsregels, beleidsregels (inclusief, maar niet beperkt tot, het CreditsApp-privacybeleid en eventuele toekomstige wijzigingen daarvan), en procedures die kunnen worden gepubliceerd van tijd tot tijd op het Platform of aan u beschikbaar gesteld op of via de CreditsApp-service (gezamenlijk de "CreditsApp-voorwaarden").

Lees de voorwaarden van de CreditsApp zorgvuldig door. Door u te registreren voor, toegang te krijgen tot, browsen en/of op een andere manier gebruik te maken van de CreditsApp-service, erkent u dat u de CreditsApp-voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee instemt eraan gebonden te zijn. Wanneer u deze accepteert, vormen de CreditsApp-voorwaarden een juridisch bindend contract tussen u en CreditsApp.

ALS U NIET AKKOORD GAAT MET DE VOORWAARDEN VAN DE CreditsApp, GA DAN GEEN TOEGANG TOT HET PLATFORM OF DE CREDITSAPP-DIENST, DOOR OF ANDERSZINS GEBRUIKEN.

Je browser is te oud om deze website optimaal te kunnen ervaren.

Upgrade je browser om verder te kunnen gaan.

Upgrade je browser